Mersin'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Mersinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2022 13:44

Mersin'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA)- MERSİN'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102'nci yıl dönümü coşkuyla kutlandı.

Mersin Valiliği tarafından Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenen programa Vali Ali İhsan Su’nun yanı sıra, Mersin Milletvekilleri, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ilçe belediye başkanları, il protokol üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.
Kutlama programında Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı Bandosu eşliğinde saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı.
Kutlamalar kapsamında düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Vali Su ve protokol üyeleri verdi. Öğrenciler tarafından şiirlerin okunduğu ve ilkokul öğrencilerinin atık malzemelerden yapılan kıyafetleri sergilediği kutlama programında, dans gösterileri sahnelendi. Vali Ali İhsan Su, renkli görüntülere sahne olan kutlama programının ardından alanda bulunan vatandaşları selamladı ve tüm çocukların bayramını kutladı. Vali Su, çocuklarla ve vatandaşlarla günün anısına fotoğraf çektirdi. (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!