Başkan Tarhan, basın mensuplarını ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tarhan, basın mensuplarını ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2018 12:57

Başkan Tarhan, basın mensuplarını ağırladı

Haberin Devamı

Gülhan DEMİRCİ/MEZİTLİ(Mersin), (DHA) - MERSİN'de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, hesap verebilen ve gücünü halktan alan bir belediye olduklarını söyledi.
Tarhan, Mezitli Belediyesi'nde kentte görev yapan yerel ve ulusal medya mensupları ile bir araya geldi. Mezitli'yi herkesin mutlu olacağı bir kent haline getirmeyi hedeflediklerini ifade eden Başkan Tarhan, "Demokratik, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile halkın güvenini kazanma adına çalışmalar yaptık. En büyük projemiz, halkın kendi belediyesine sahip çıkmasıdır diye düşünüyorum. Özellikle bu konuda belediye meclis üyelerimiz ve personelimizle birlikte halkın sesine kulak verip ihtiyaç olan çalışmalara imza attık. Göreve geldiğimiz günden bu yana 'Birlikte yönetelim' sözümüzün de göstergesi olarak, gerçekleştirdiğimiz 500'ü aşkın halk günü, ev ve mahalle ziyaretleri; hesap verebilen, gücünü halkından alan bir belediye olmamızı sağladı" diye konuştu.
2018'i proje ve hizmet yılı ilan ettiklerini kaydeden Tarhan, şunları söyledi:
"Kültürel ve sanatsal çalışmaların yapıldığı amfitiyatro, kaba inşaatını bitirdiğimiz kültür merkezi, kadın danışma evi, ana okulu, 5 gençlik merkezi, 2 aktif yaş alma merkezi, 12 gönüllü evi, 9 kadın üretici pazarı, 5 hobi bahçesi, emekli evi, yaşlı bakım merkezi, kafe, kütüphane ve Down Kafe gibi çok sayıda projeye imza attık. Belediye ait planda yeşil alan görünen bir yeri imara açmadık. 40 jakaranda koruluğu yaptık."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!