Başkan Pamuk’tan kitap okuyana hediye söze

Güncelleme Tarihi:

Başkan Pamuk’tan kitap okuyana hediye söze
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2018 09:23

Başkan Pamuk’tan kitap okuyana hediye söze

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’de öğrencilerle bir araya gelen Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, en çok kitap okuyanları çeşitli hediyelerle ödüllendireceğini söyledi.
Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Niğdeliler Derneği tarafından organize edilen etkinlik kapsamında 'Dünya Çocuk Hakları Günü' nedeni ile, Kürkçü Abdülkadir Perşembe Vakfı İlkokulu’nu ziyaret etti. Okulun minik öğrencileriyle buluşan Başkan Pamuk, onlarla sohbet ederek, kırtasiye ürünleri ve oyuncaklardan oluşan hediyelerle çocukların gönlünü kazandı.
Sınıfları tek tek dolaşarak minik öğrencilerle buluşan ve onlarla birlikte aynı sıralara oturan Başkan Pamuk, bol bol kitap okumaları için çocuklara tavsiyede bulundu. Miniklere, kitap ve kırtasiye ürünlerinden oluşan hediyelerini veren Başkan Pamuk, bir sonraki ziyaretinde en çok kitap okuyan öğrencilere ödül vereceğini söyledi, her gün kitap okumaları noktasında küçük öğrencilerden söz aldı.
Eğitime karşı duyarlılıkları ve katkıları nedeniyle Mersin Niğdeliler Derneği yönetimine de teşekkür eden Başkan Pamuk, Belediye olarak, öğrenci ve öğretmenlerin her zaman yanında olduklarının altını çizdi. Sınıfları ziyaretinin ardından Başkan Pamuk, okulun bahçesinde bulunan çocuk parkının, çocuk oyun grubunun ve okulun çevre düzenlemesinin en kısa sürede yenilenmesi için ilgili birim yetkililerine talimat verdi.
Başkan Pamuk, okulun bahçesinde düzenlenen toplantıda, öğrenci velileri ve mahalle sakinlerinin dile getirdiği bazı talepleri dinledikten sonra, Burhan Mahallesi Prof. Dr. Hikmet Akkız İlkokulu’nu da ziyaret etti, burada bir dizi incelemede bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!