Başkan Kocamaz: 31 Mart yarışında tekrar varız

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kocamaz:  31 Mart yarışında tekrar varız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2018 17:00

Başkan Kocamaz: 31 Mart yarışında tekrar varız

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Vatandaşlarımızın ısrarı doğrultusunda biz de '31 Mart yarışında tekrar varız' dedik. Vatandaşlarımızın analarının ak sütü gibi helal olan, namus ve şeref bildikleri oylarına talip olacağız. Bundan sonraki süreç en geç 1 hafta 10 gün içerisinde çok net bir şekilde ortaya çıkacak " dedi.
Başkan Kocamaz, Mersin Sanayi Sitesi'nde esnaflarla buluştu. İldeki hizmetlerden söz ettikten sonra MHP'den istifa etmesine değinen Kocamaz, "25 yıl alnımın akıyla, şerefimle, namusumla bu görevi yaptım. Tam çeyrek asır. Şahsıma karşı yapılan rencide edici tutum bizi yaraladı, üzdü. 50 yıl içerisinde bulunduğumuz ve hizmet etmekten şeref duyduğumuz bir yerde böyle bir vefasızlık gerçekten sadece ben değil, hiç kimsenin kabul edemeyeceği bir durumdu. Vatandaşlarımızın ısrarı doğrultusunda biz de '31 Mart yarışında tekrar varız' dedik. Bize güvenen, bizimle yol arkadaşlığı yapan arkadaşlarımızı yarı yolda bırakma gibi bir lüksümüz de yok" diye konuştu.
'10 GÜNE NETLEŞECEK'
31 Mart'tan sonra hizmetlerin kaldığı yerden devam edeceğini belirten Başkan Kocamaz, "Önümüzdeki süreç tamamlandığında yine Mersin'i karış karış dolaşacağız. Vatandaşlarımızın analarının ak sütü gibi helal olan, namus ve şeref bildikleri oylarına talip olacağız. Hiçbir seçimin garantisi yok ama vatandaşlarımızın ısrar ve talepleri 31 Mart'tan sonra da bu hizmetlerin kaldığı yerden devam edeceğini gösteriyor. Bundan sonraki süreç en geç 1 hafta 10 gün içerisinde çok net bir şekilde ortaya çıkacak ve inşallah Mersinimiz için hayırlı bir sonuç oluşacak. Bu saatten sonra bizim sırf siyaset ve politika yapmak için herhangi bir yere talip olmamız mümkün değil. Bu saatten sonra hele de 50 yıllık bir geçmişten sonra biz sadece Mersin'e hizmet ve vatandaşlarımızın bu taleplerini yerine getirme doğrultusunda bir yere talip oluruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!