Ligin gözdesi Mercanspor, Play Off yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Ligin gözdesi Mercanspor, Play Off yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2018 16:17

Ligin gözdesi Mercanspor, Play Off yolcusu

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN'de Mezitli Mercanlar Kız Futbol Takımı, Mersin Gençlerbirliği'ni 7-0 yenerek grup şampiyonluğunu açık ara göğüsledi.
Bayanlar 3'üncü Ligi grup maçlarında rakiplerini bir bir yenerek büyük bir başarı gösteren kırmızı beyazlılar, Play-Off grubuna yükseldi. Yer aldığı gruptaki rakip takımın filelerini 41 kez havalandıran kızlar, son maçta da rakibine 7 sayı fark attı. 10 maçta kalesinde sadece 9 gol gören kırmızı beyazlılar, lider olarak Play-Off grubuna yükseldi. Sahanın ortasında galibiyeti kutlayan futbolcular, son maçta moral depoladı. 2014 yılında kurulduktan sonra başarı grafiğini daha da yukarıya taşıdıklarını ifade eden Kulüp başkanı Kadir Akıncı, "Kızlarımız bir üst lige çıkmayı başarabilecek kapasitede. Onlara güvenim tam" dedi.
Geçtiğimiz sezon rakip filelerini 37 kez havalandırarak 'Gol Kraliçesi' olan Ayşe Mercan, bu sezon da takımın gol silahı oldu. Mersin İdmanyurdu formasını uzun yıllar giyen kaleci Atıf Öztoprak ve Mehmet Şilan'ın da manevi destek verdiği Mercanlarsporlu kızlar, Play-Off rakiplerine göz dağı verdi. 

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!