ORKÖY desteği ile iş makinesine kavuştular

Güncelleme Tarihi:

ORKÖY desteği ile iş makinesine kavuştular
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2021 13:10

ORKÖY desteği ile iş makinesine kavuştular

Haberin Devamı

GÜLNAR(Mersin), (DHA)-MERSİN'in Gülnar ilçesindeki S.S. Kuskan Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Orman ve Köy İlişkileri (ORKÖY) Genel Müdürlüğü kredi desteği ile 22 tonluk paletli ekskavatör ve ataşmanlarını teslim aldı. 
Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Gülnar Orman İşletme Müdürlüğü’nde üretim yapan köylü ve kooperatifleri ORKÖY kredileri ile desteklemeye devam ediyor. Gülnar ilçesindeki S.S. Kuskan Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ne ORKÖY desteği ile verilen 22 tonluk paletli ekskavatör ve ataşmanlarının anahtar teslim töreni yapıldı.
Törene, Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Gülnar Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Kalemci, MHP İlçe Başkanı Celal Kadim, Gülnar İşletme Müdürü Muharrem Şahin, muhtarlar, köylüler ve kurum personeli katıldı.
S.S. Kuskan Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ne 22 tonluk paletli iş makinesi, kırıcı, taş toplama kovası ve tomruk ataşmanı kredisi olarak 1 milyon 100 bin TL verildi. Bu miktarın yüzde 20’si olan 220 bin TL hibe, geriye kalan 880 bin TL 6 yılda faizsiz geri ödeneceği bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!