Ethem Güzel: Genç arkadaşlarıma güveniyorum

Güncelleme Tarihi:

Ethem Güzel: Genç arkadaşlarıma güveniyorum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2020 15:43

Ethem Güzel: Genç arkadaşlarıma güveniyorum

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA)- CHP  Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Güzel, "4 yıldır onur ve gururla sürdürdüğüm görevimin bitmesine yaklaşırken, bu zamanda tanıdığım, çalıştığım ve bu zor süreçte partimize emek veren tüm genç arkadaşlarıma güveniyor ve inanıyorum" dedi.
CHP Mersin İl Gençlik Kolları seçimi öncesi İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Güzel, tek dertlerinin CHP’nin iktidar olması olduğunu belirterek, parti içi istekler yerine memlekete dair hayalleri olanların fikri ve vicdanı hür bir şekilde oy kullanılması gerektiği açıklamasını yaptı. CHP’nin kişilerin değil halkın partisi olduğunu vurgulayan Güzel, şunları söyledi:
"Gençlik kolları seçimleri başlıyor. Büyük düşünmemiz lazım. Vaatlerle değil, kalbinde ve aklında CHP’nin iktidar olmasını isteyen arkadaşlarımızın bir hayali, bir hikayesi olması gerekiyor. Parti içinde birbirimizle değil, iktidar partisine muhalefet yapılmalı, gücü onlara karşı kullanılmalıyız. 4 yıldır onur ve gururla sürdürdüğüm görevimin bitmesine yaklaşırken, bu zamanda tanıdığım, çalıştığım ve bu zor süreçte partimize emek veren tüm genç arkadaşlarıma güveniyor ve inanıyorum. Tek yolumuz birleşerek kazanmaktır."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!