Erdemli'de ‘Yatırlı Günler’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Güncelleme Tarihi:

Erdemlide ‘Yatırlı Günler’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2022 11:41

Erdemli'de ‘Yatırlı Günler’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Haberin Devamı

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ (Mersin), (DHA)- MERSİN'in Erdemli ilçesinde Dünya Tiyatrolar Günü, ‘Yatırlı Günler’ adlı tiyatro oyunu ile kutlandı.
Emre Karapınar’ın yazdığı ve özellikle üniversite öğrencilerinin kaldığı evleri konu alan, 2 perdelik 'Yatırlı Günler’ oyunu sahnelendi. Oğuzhan Yılmaz’ın yönettiği oyun, Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi Salonu'nda sahnelendi. Vatandaşların yoğun katılım sağladığı oyun, tiyatro severlere unutulmaz bir akşam yaşattı.
Bol kahkahalı ‘Yatırlı Günler’, ev arayan 3 öğrencinin hikâyesini eğlenceli bir dille ele alıyor. Öğrencilerin ev arama serüveni ve kiralamak istedikleri evin sahibiyle olan diyalogları ise izleyenleri güldürdü.
Erdemli’nin bir kültür, sanat şehri olması için gayret ettiklerini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Erdemlimizin kültür ve sanat şehri olması adına elimizden gelen her türlü gayreti sarf ediyoruz. Erdemli’de yaşayan gençlerimizi kültür ve sanat ile buluşturmaya devam edeceğiz bu kapsamda tüm tiyatrocuların Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.
Öte yandan Erdemli Belediyesi Kültür Merkezinde kültür sanat faaliyetleri devam ediyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!