Erdemli Belediyesi’nden pazarcı esnafına yelek

Güncelleme Tarihi:

Erdemli Belediyesi’nden pazarcı esnafına yelek
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2022 13:00

Erdemli Belediyesi’nden pazarcı esnafına yelek

Haberin Devamı

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA)-ERDEMLİ Belediyesi, pazar esnafının tek tip giyinmesi için yelek dağıtımı yaptı.
Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hem esnafın hem de vatandaşın halk sağlığı ve güvenliği konusundaki çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, ilçe genelindeki pazarcılara yelek dağıttı. Pazar esnafları için özel olarak üretilen yelekler, Tırtar Mahallesi’ndeki kapalı semt pazarındaki esnaflara dağıtıldı. Dağıtılan yelekler sayesinde vatandaşların güven içinde alışveriş yapması, zabıta ekiplerinin ise denetim kolaylığı sağlanması amaçlanıyor. Yelek dağıtımı sayesinde Erdemli’nin pazar esnafı tek tip giyinerek hem kentin kurumsallığına uyum sağlamış, hem de görüntü kargaşasına son verilmiş olacak.
Belediyenin yaptığı bu uygulamadan memnun olduğunu ifade eden pazar esnafı Ferhat Çetin, "Bu kış soğuğunda bize yelek hediye eden belediyemize ve ekiplerine çok teşekkür ederiz, başkanımıza çok teşekkür ederiz" dedi.
Esnaflarının tanınması için yapılan bu hizmetten çok memnun olduğunu ifade eden Erdemli Pazarcılar Dernek Başkanı Turan Karaçolak, "Bu soğuk günlerde sıcacık bir yelek giydik ve pazarcı arkadaşlarımızın tanınması için müşterilerden ayırt edilmesi için daha kaliteli bir yelek yapıldı. Artık her esnaf üzerine yelek giyecek, yelek giydiği için esnafın kim olduğu belli olacak. Mükerrem Başkana çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!