5 bininci, bebeğin ailesine hoş geldin ziyareti

Güncelleme Tarihi:

5 bininci, bebeğin ailesine hoş geldin ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2022 12:18

5 bininci, bebeğin ailesine hoş geldin ziyareti

Haberin Devamı

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA)-MERSİN'in Erdemli ilçesinde 'Hoş Geldin Bebek' projesi ailelerin yüzünü güldürürken proje kapsamında Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 5 bininci bebeğin ailesini ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. 
Yaklaşık 10 yıl önce Erdemli Belediyesi tarafından hayata geçirilen, 'Hoş Geldin Bebek Projesi' hayata gelen bireyler için örnek proje olarak sürdürülüyor. Yıllardır kararlılıkla yürütülen projenin 5 bininci çalışması için hummalı bir çalışma yapıldı. Şampuandan bebek bezine, sabundan tırnak makasına, ıslak mendilden oyuncağa kadar bebekler için sepetler özenle hazırlandı. Anne Taksi ile yola düşen ekipler ise hamilelik süreci öncesi ve sonrasında, her adımda annelerin yanında yer alıyor. 5 bininci bebeğin ilk misafiri ise Anne Taksi ekibi ile Belediye Başkanı Mükerrem Tollu oldu. 

Sosyal belediyeciliğin gereği, hayatın her alanında halkın yanında olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Erdemlimiz hızla gelişiyor, hızla büyüyor, bu büyüklüğü nüfus oranında da taçlandırıyoruz. Şu anda Erdemlimizde doğan beş bininci bebeğin evindeyiz. Yaklaşık on yıl önce başlattığımız ‘Hoş Geldin Bebek’ kampanyamıza şu anda 5 bininci bebeği karşılamak üzere ailenin evindeyiz. Bu birlikteliğe biz de bir nebze olsun katkı sunmak istiyoruz, ailemizin en mutlu gününde bebeklerinin doğduğu anda ailemizle birlikteyiz" dedi.(DHA)

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!