Büyükşehir’den grup yollarında hummalı çalışma

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir’den grup yollarında hummalı çalışma
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2021 10:29

Büyükşehir’den grup yollarında hummalı çalışma

Haberin Devamı

MERSİN,(DHA)- MERSİN Büyükşehir Belediyesi, cadde yenileme, genişletme ve yeni yol açma çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, bir taraftan da bağlı mahalle grup yollarında yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye ekipleri, Tarsus’un Yunus Emre Mahallesi’nden başlayarak, Aliefendioğlu, Aliağa Mahallesi 1. ve 2. kısmı, Hasanağa Mahallesi ile Yeniçay Mahallesi’ne kadar uzanan yol üzerinde yenileme çalışması gerçekleştirdi. Bölgede yürütülen yol yenileme mesaisi kapsamında Yeşil Mahalle ile Aliefendioğlu arasında kalan yol kombi araçlar vasıtasıyla asfaltlanırken, ekipler ilerleyen günlerde Hasanağa ile Bahşiş Mahalleleri arasında kalan yol üzerinde de çalışması gerçekleştirecek.
Geçtiğimiz günlerde Tarsus’a bağlı Halitağa, Akarsu, Kelahmet ve Egemen grup yolunun 22 kilometrelik kısmını yenileyerek on yıllardır yapılmayan hizmeti hayata geçiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol asfalt birimi ekipleri, zemin hazırlıkları tamamlanan diğer grup yollarında da hızla çalışmalarını yerine getiriyor.
Bölgede yaşayan vatandaşların yanı sıra tarımsal üretim yapan çiftçilerin de sıklıkla kullandıkları ve üzerinde kurbanlık satış ve mezbahane tesislerinin yer aldığı yaklaşık 23 kilometrelik yol ağında gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı muhtarlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini iletti.
Tarsus Aliefendioğlu Mahalle Muhtarı Orhan Canbolat, uzun zamandır alamadıkları hizmeti Büyükşehir Belediyesi’nden aldıklarını dile getirerek, “Sağ olsun, Büyükşehir Belediye Başkanımız bize bir lütufta bulundu. Ezelden beri çalışıyorduk, bu yolu böyle güzel yapmaya. Bugüne kısmetmiş. Yunus Emre Mahallesi’nden Hasanağa’ya kadar, Aliefendioğlu çıkışından Yeşil Mahallesi’ne kadar yolumuzu yaptırmıştır. Sonsuz teşekkürler ediyoruz” dedi.
Hasanağa Mahalle Muhtarı Hasan Azrak ise “Başkanımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca grup yolumuzun asfaltlanması ve eski halinden çok güzel bir duruma gelmesinden çok mutluyuz, memnunuz” diye konuştu.   

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!