Bülent Serttaş, sahnede el öptü

Güncelleme Tarihi:

Bülent Serttaş, sahnede el öptü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2017 14:10

Bülent Serttaş, sahnede el öptü

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN / TARSUS(Mersin), (DHA) - MERSİN'in Tarsus İlçesi’nde belediye tarafından düzenlenen Yaz Şenlikleri’nde sahne alan sanatçı Bülent Serttaş, hayranlarını coştururken, sahneye gelen bir yaşlı kadının elini öpmek için platformdan aşağıya eğilmesi alanı dolduranlar tarafından uzun süre alkışladı.
Yaz Şenlikleri’nin 5’inci ayağı Şehitishak Mahallesi’nde gerçekleşti. Etkinlikte ilk olarak yerel sanatçı Tarsuslu Öner sahne aldı. Programda söz alan Mahalle Muhtarı Ogün Karabekmez, hizmetler için teşekkür etti. Hizmetleri yaparken o mahallenin ihtiyacı ne ise onu tespit ederek hareket ettiklerini belirten Belediye Başkanı MHP'li Şevket Can, "Ayrım yapmadan hakkaniyeti uygulayarak şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla belediyecilik yapıyoruz. Belediyecilik sadece yol yapmak, park yapmak değil, şehrimizde yaşayan bütün insanları severek, acısını paylaşarak, sevincine ortak olarak, derdiniz derdimiz, acınız acımız düşüncesiyle çalışıyoruz. Belediyecilik dokunmaktır, hissetmektir, yaptığın işi severek yapmaktır. Bizde yaptığımız işi severek yapıyoruz. Birinci önceliğimiz hizmetlerimizin yanı sıra, kardeşliğimizin devam etmesi, şehrimizde huzurumuzun bozulmamasıdır. Çocuklarımıza evlatlarımıza yaşanabilir bir şehir bırakmak için mücadele ediyoruz" dedi.
Daha sonra sahne alan sanatçı Bülent Serttaş, konser alanını dolduran binlerce vatandaş için fantazi, arebesk ve halk müziğinden seçme şarkılarını seslendirdi. Serttaş, sahnenin önüne gelen yaşlı bir hayranın elini diz çökerek öptü. Serttaş'ın bu haraketi izleyenlerden alkış aldı,

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!