Belediyenin atölyesi sanayi sitesi gibi çalışıyor

Güncelleme Tarihi:

Belediyenin atölyesi sanayi sitesi gibi çalışıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2018 15:12

Belediyenin atölyesi sanayi sitesi gibi çalışıyor

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’de, geçtiğimiz yıl bin 276 aracı bakım ve onarımdan geçiren Mezitli Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, tamir edilen araç sayısı ile küçük bir sanayi sitesi gibi çalışıyor.
Yaptığı çalışmalarla Mezitli Belediyesi’nin her türlü tamir bakım ve onarım işlerini yapan Destek Hizmetleri Müdürlüğü, yaptığı çalışmalarla da büyük bir ekonomik katkı sağlıyor. Geçtiğimiz yıl belediye araçlarında yaşanan bin 276 arıza destek hizmetleri atölyesinde onarıldı. Oto elektrik, araç tamir ve lastik gibi çeşitli alanlarda yapılan onarımlar önemli ölçüde ekonomik kaynağın kurumda kalmasını sağlıyor.
HİZMET ÜRETİYORUZ
Düğün ve cenazelerde malzeme temininden, malzeme alımına kadar birçok alanda çalışma yaptıkları bilgisini veren Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Özkan Temur, "Elimizde ki ekipmanlar dahilinde belediyemize hizmet üretmeye gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın acı ve tatlı günlerinde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Araç, sandalye, çadır temini sağlamanın yanında belediyemize ait tüm klima gibi ekipmanların bakımı ve tamirini yapıyoruz. Atölyelerimizde çözebildiğimiz tüm işleri belediye bünyesinde gerçekleştiriyoruz. Küçük çaplı pazar ve reklam tabelası işlemlerinin tamamı bünyemizde gerçekleştiriliyor" dedi.
İSTİHDAMA KATKI SUNUYORUZ
Vatandaşa daha iyi hizmet sunabilmek adına çalışma yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Neşet Tarhan da, "Çalışmalarımızı sürdürürken belediyemizin kaynaklarını doğru şekilde kullanmaya özen gösteriyoruz. Pek çok faaliyeti kendi bünyemizde çözerek, kaynaklarımızı büyük yatırımlara kanalize etmemize olanak sağlıyoruz. Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz küçük bir sanayi sitesi gibi çok geniş alanlarda yaptıkları üretimlerle önemli oranda tasarruf sağlıyor. Aynı zamanda farklı iş kollarına da, iş vererek istihdama katkı sunuyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!