Başkan Tarhan’dan siyasi partilere ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tarhan’dan siyasi partilere ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2018 17:24

Başkan Tarhan’dan siyasi partilere ziyaret

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) MERSİN’de, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçedeki siyasi partilerin ilçe başkanlıklar ile bir araya geldi.
Belediye Başkanı Neşet Tarhan, AK Parti ve MHP ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Ziyaretinde çiçek ve üzerinde Atatürk portesinin bulundu takvimi hediye eden Başkan Tarhan, belediye adına parti ayrımı yapmaksızın hizmetlerini kararlılıkla sürdürdüklerini dile getirdi.
Ziyaretler esnasında ilçede özellikle huzurun ve mutluluğun sağlanması yönünde örnek oluşturmaya gayret gösterdiklerini belirten Tarhan, "Belediye olarak her bölgemize eşit hizmet sunmaya çalışıyoruz. Belediyemizin içinde ya da dışında hiçbir şekilde parti ayrımı gözetmeden çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. İlçemizde dayanışma ruhunun yüksek olduğunu biliyorum. Bu bilinci koruyup geliştirmek için gayret ediyoruz. Bu yüzden çoğu zaman bu tür temaslarda bulunuyoruz" dedi.
Partililerin sıcak ilgisiyle karşılanan Tarhan, MHP İlçe Başkanı Serdar Soydan ve Ak Parti İlçe Başkanı İhsan Gültekin’e ve yönetimlerine misafirperverliği için teşekkürlerini etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!