Başkan Tarhan'dan gönüllülere doğumgünü sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tarhandan gönüllülere doğumgünü sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2018 17:21

Başkan Tarhan'dan gönüllülere doğumgünü sürprizi

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN'in merkez Mezitli ilçe Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Menderes Gönüllü Evi'ne giderek gönüllülere doğum günü sürprizi yaptı. Mantı ve sıkma, börek yaparak kız öğrencilerinin okumasına destek olan Menderes Gönüllü Evi Temsilcisi Afitap Duru'nun karşısına pastayla çıkan Tarhan, yaptığı sürprizle şaşırttı.
Gönüllülerin yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Duru, daha önce turunç reçeli, örgü gibi çok sayıda üretim yaparak kız öğrencilerin okumasına destek olduklarını ifade ederek, "Şimdi de mantı yaparak çocuklarımızın eğitimlerinin devam etmesini sağlamaya çalışıyoruz. Burada hiçbir arkadaşımız karşılık beklemeden ve çıkar sağlamadan tamamen gönüllü olarak çocuklarımızın eğitiminin devam etmesi için çaba sarf ediyor. En güzel tarafı da Belediye Başkanımız Neşet Tarhan'ın eşi Sembol Tarhan'ın da bizimle birlikte çalışmalarda yer alması ve üretimde bulunmasıdır. Bugün de Başkanımız gelerek büyük bir sürpriz yaptı. Bu tür motivasyonlar şevkimizi ve çalışma azmimizi artırıyor" dedi.
Göreve geldiği günden bu yana gönüllülük olgusuna büyük önem verdiğini söyleyen Başkan Tarhan ise, "Gönüllerimiz hiçbir karşılık beklemeden çok değerli hizmetlerde bulunuyorlar. Belediyemiz en büyük gücü halktan almaktadır. Kız çocuklarımızın okumasına yardımcı oluyorlar. Belediyemize mekan sağlamak dışında hiçbir yükü olmayan gönüllülerimize canı gönülden teşekkürlerimizi sunuyorum" diye konuştu.


FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!