Başkan Kocamaz 2 günde 18 mahalleyi ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kocamaz 2 günde 18 mahalleyi ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2018 15:18

Başkan Kocamaz 2 günde 18 mahalleyi ziyaret etti

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2 günde 18 mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.
Sorunlarını yerinde inceleyen Başkan Kocamaz, eksikler ve talepleri de not aldı. Başkan Kocamaz beraberindeki heyet ile beraber, merkez Mezitli ilçesinde Fındıkpınarı, Tepeköy, Sarıköy, Kocayer, Akarca, Takanlı mahallelerini, Tarsus ilçesinde ise Böğrüeğri, Gülek, Çukurbağ, Sanlıca, Keşli, Eminlik, Kuşçular, Emirlik, Çokak, Çavuşlu, Yanıkkışla ve Dörtler Mahallelerini ziyaret etti.
Ziyaretler esnasında vatandaşlarla yakından ilgilenen Kocamaz, "Kente kazandırılan her hizmetin arkasında vatandaşların bize verdiği destek var. Hiç kimsenin başını yere eğdirmedik. Üzerimize oyunlar oynandı, kumpaslar kuruldu ama sonuna kadar haykırdık. Haklılığımız ortaya çıktı. Sizler gibi bu ülkenin gerçek sahiplerine inandık. Biz sizlerin destekleriyle 25 yıla giriyoruz. Sizlerin destekleriyle dualarıyla kendi kentimize hizmet etmeye çalıştık. Sizleri çok şükür ki pişman etmedik. Dolayısıyla bize yetki verildiğinde neler yapabileceğimizi herkese gösterdik. Tarsus’ta hayal edilmeyen birçok şeyi başardık. Şimdi de Mersin’de bunu gerçekleştiriyoruz" dedi.
Mahalle kahvehanelerinde gündeme ilişkin konuları ve mahallelinin sorunlarını konuşan Kocamaz, Böğrüeğri Mahallesinde vatandaşlarla beraber orucunu açtı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!