Anamur’da mezuniyet sevinci

Güncelleme Tarihi:

Anamur’da mezuniyet sevinci
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2018 14:21

Anamur’da mezuniyet sevinci

Haberin Devamı

Mithat ÜNAL/ANAMUR(Mersin), (DHA) - MERSİN Üniversitesi Anamur Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan öğrenciler belgelerini alarak kep fırlattı.
Prof. Dr. Ali Ayhan Kampüsü'nde gerçekleşen törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fahrettin Öztürk, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Hüsnü Ceren, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Çetin, Yüksekokul Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Ayhan, Ören Eski Belediye Başkanı Aziz Doluoğlu, akademisyenler, idari personel, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.
Anamur Meslek Yüksekokulu Müdürü Gürkan Temiz, "1995’te eğitim-öğretim hayatına başlayan yüksekokulumuzda 21'nci dönem mezunlarını vermenin gururunu yaşamaktayız. 23 yıldır çağdaş eğitimin gerektirdiği koşullarda, alanında nitelikli ve sektörünün gerektirdiği öğrenciler yetiştirmektedir. Tarım, turizm ve diğer alanlarda yüksekokulumuz Akdeniz Bölgesinin ihtiyaç duyduğu nitelikli personel ihtiyacını karşılamakta olup, mezunlarımızı sektörde çok iyi konumlarda görmek bizlere ayrı bir gurur vermektedir. Üniversitemizin ve Anamur'umuzun fahri temsilcilerine sonsuz başarılar diliyorum" dedi.
Törende mezun olan öğrencilere başarı belgeleri ve ödülleri verildi. Ardından da mezun öğrencilerin keplerini fırlatmasının ardından düzenlenen konser ile sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!