Müdür Demir, Anamur'da

Güncelleme Tarihi:

Müdür Demir, Anamurda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2020 16:21

Müdür Demir, Anamur'da

Haberin Devamı

Mithat ÜNAL/ANAMUR(Mersin)-MERSİN Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Anamur İlçe Müdürlüğü'ne bağlı spor tesislerinde yapılan bakım onarım çalışmalarını yerinde  inceledi.
Mersin'de Tesisleşme çalışmalarına büyük önem veren İl Müdürü Ökkeş Demir, Yatırım ve İşletmeler Şube Müdürü Abdullah Çakmak ile birlikte Anamur İlçe Müdürlüğüne bağlı Şehir Stadı ve Spor Salonu'nda yapılan bakım onarım çalışmalarını yerinde inceleyerek İlçe Müdürü Doğan Kuz'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Demir, Anamur Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü bünyesindeki Şehir Stadı, Spor Salonu'nda yapılan tamirat ve tadilat çalışmalarını yerinde  inceleyerek, İlçe Müdürü Doğan Kuz'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Demir ayrıca Anamur ilçesine yapılması planlanan Gençlik Merkezi ile Şehir stadının iyileştirme çalışmalarının müjdesini verdi. Demir, Anamur Şehir stadındaki incelemeleri sırasında Süper Amatör Ligde mücadele eden Anamur Belediyespor Kulübü yöneticileri ile görüşen Demir, Yöneticilerden Süper Amatör Lig'den 3. Lige yükselme sözü aldı.
Anamur ilçesine incelemeler için gelen Demir, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmanın bir yolunun da spora yönlendirmek olduğunu, daha sağlıklı bir yaşam için vatandaşların spora ihtiyaçları olduğunu dolayısıyla ilçemizdeki spor alanlarının daha çok arttırılması gerektiğini ve bu alanda yapılacak çalışmaların vatandaşları fayda sağlamaları için önemli olduğunu belirtti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!