Kaymakam Başaran: Şeffaf yönetim anlayışını önemsiyorum

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Başaran: Şeffaf yönetim anlayışını önemsiyorum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2020 12:11

Kaymakam Başaran: Şeffaf yönetim anlayışını önemsiyorum

Haberin Devamı

Mithat Ünal/ANAMUR/(Mersin), (DHA)- MERSİN’in Anamur İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Başaran, kaymakamlıkta oluşturulan basın birimiyle gazetecileri bilgilendirmeye gayret gösterdiklerini dile getirerek "Şeffaf yönetim anlayışını önemsiyorum" dedi.
Kaymakam Mehmet Nuri Başaran, Anamur Gazeteciler Cemiyetine (AGC) iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında duygu ve düşüncelerini dile getiren Kaymakam Başaran, gerek kaymakam olarak gerekse gazeteciler olarak her kurumun ve birimin millet adına görev yapan, millete hizmet eden makamlar olduğunu kaydetti.
AGC Başkanı Zümrüt Cömertler ile gazeteci Tahsin Ünlü, Mithat Ünal, İbrahim Polat, Vahdet Topçuoğlu ve Kazım Kılınç’ın da bulunduğu ziyarette Anamur ve Bozyazı basınının çalışma koşulları, sorunları ve çözüm önerilerinin yanında, başta pandemiden dolayı yaşanan genel sorunlar ele alındı. AGC Başkanı Zümrüt Cömertler, iade-i ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Mehmet Nuri Başaran’a teşekkür etti. 
Başaran, kaymakamlık olarak basını bilgilendirmeyi şeffaf yönetim anlayışı adına da topluma hizmet vermenin bir gereği olduğunu kaydederek, “Genel anlamda halka hesap verebilir bir yönetim anlayışı ciddi olarak önemsiyorum. Bu anlamda basına büyük görevler düşüyor. Kaymakamlıkta oluşturulan basın birimimizle gazeteci arkadaşları bilgilendirmeye gayret gösteriyoruz. Bundan sonra bilgi paylaşımını sürdüreceğiz” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!