78 yaşındaki yaşlıya yardım eli

Güncelleme Tarihi:

78 yaşındaki yaşlıya yardım eli
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2018 15:09

78 yaşındaki yaşlıya yardım eli

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’in merkez Mezitli ilçesinde belediye yalnız yaşayan 78 yaşındaki Duran Uğuz’a yardım eli uzatarak ihtiyaçlarını giderdi.
Esenbağlar Mahallesi’nde yaşayan Duran Uğuz’u Mezitli Belediyesi Halkla İlişkiler ekibi evini ziyaret ederek, ihtiyaç tespiti yaptı. Ekipler daha sonra, erzak, gıda ve kıyafet yardımında bulundukları Uğuz’a bakım hizmeti de sundur. Berber Hasan Çakır gönüllü olarak yaşlı adamın saç ve sakal tıraşını üstlendi. Geçmişte yaşadığı anıları eşliğinde tıraş olan Duran Uğuz, "Misafir ağırlamayı çok severim. Bugünde siz belediye olarak beni ziyaret ederek oldukça mutlu ettiniz. Belediye Başkanımı zaten çok seviyorum kendisini her gördüğümde selam veriyor, sohbet ediyorum. Şimdiye kadar Mezitli’ye gelmiş geçmiş en iyi, çalışkan ve işini bilen Belediye reisidir diyebiliriz. Kendisini çalışmalarından dolayı kutluyor, burada kadar zahmet edip, ihtiyaçlarımı gideren belediye çalışanları ve berber ustamıza teşekkür ediyorum" dedi.
İlçede yaşayan tüm vatandaşlara ulaşmaya çalıştıklarını ve ihtiyaçlarını girmek için gayret gösterdiklerini belirten Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Belediyeler sadece yol, kaldırım ve asfalt hizmeti veren kurumlar değildir. Sosyal demokrat belediyeciliğin gereğini yapmaya çalışıyoruz. Biz bu anlayışı bu algıyı yıkmaya çalışıyoruz. İlçemizdeki tüm eksiklikleri biliyor ve çalışmalarımızı program içerisinde bu doğrultuda yapıyoruz. Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ndeki ekiplerimiz ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşıyor, onların talep ve isteklerini en hızlı şekilde yerine getiriyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!