15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükleri Anma Kupası sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükleri Anma Kupası sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2017 15:44

15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükleri Anma Kupası sahiplerini buldu

Haberin Devamı

MERSİN'in Erdemli ilçesinde düzenlenen Ateşli Silahlar 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükleri Anma Kupası sahiplerini buldu.
Erdemli Atış Poligonu'nda Türkiye geneli yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde 170 sporcunun ter döktüğü turnuvada, 25 metre tabanca ile 50 metre tüfek dallarında müsabakalar yapıldı.
4 gün süren turnuvada 25 metre tabanca ferdi müsabakalar büyük bayanlarda Nilay Ak, genç bayanlarda Elif Kırklar, büyük erkeklerde Özgür Varlık, büyük erkekler genç erkeklerde Melih Paksoy birincilik kürsüsüne çıktı. 50 metre tüfek yatarak atışlarında büyük erkeklerde Ömer Akgün, büyük bayanlarda Songül Arman, genç erkeklerde Salih Yıldız, yıldız erkeklerde Recep Kara, yıldız bayanlarda ise Melisa Şimşek birinciliği elde etti.
Diğer kategorilerde de dereceye giren isimlere ödülleri, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Genel Sekreteri Zeki Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ali Osman Bebek, Havalı Ateşli Silahlar As Başkanı Kadri Akgün, Erdemli Atış Poligonu Tesis Amiri Yusuf Dikeç ve İl Temsilcisi Ahmet Kılınçverdi.

MERSİN, (DHA)
İM (AP) (FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!