Midyat'ta çocuklar için portatif yüzme havuzu

Güncelleme Tarihi:

Midyatta çocuklar için portatif yüzme havuzu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2021 11:10

Midyat'ta çocuklar için portatif yüzme havuzu

Haberin Devamı

Mehmet Halis İŞ/MİDYAT, (Mardin), (DHA)- MARDİN'in Midyat ilçesinde, kaymakamlık, belediye, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 'Yüzme bilmeyen kalmasın' projesi kapsamında çocuklar için portatif yüzme havuzu açıldı. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 'Yüzme bilmeyen kalmasın' projesi kapsamında kaymakamlık, belediye ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle, çocukların güvenli ve rahat bir şekilde yüzmelerini ve spor yapmalarını sağlamak, sosyal hayata katılımlarını arttırmak amacıyla 16 metre uzunluğunda ve 8 metre genişliğinde portatif yüzme kuruldu. Havuzun açılışı için düzenlenen tören Kaymakam Tekin Dundar, Belediye Başkanı Veysi Şahin, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Tunç ile çocuklar ve aileleri katıldı. Açılışta konuşan Kaymakamı Tekin Dundar, "İnşallah çocuklarımız burada yüzme branşında kendilerini geliştirerek olimpiyatlarda ülkemizi, milletimizi temsil edip güzel başarılara imza atarlar. Tüm çocuklarımızın burada güzel vakit geçirmelerini diliyorum" dedi.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin ise, havuzu hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, "Çok yakında bu bölgede sizler için güzel bir çocuk oyun parkı da kuracağız. Hepinize hayırlı olsun" diye konuştu. 
Eğitmenler eşliğinde havuza giren çocuklar da yüzmenin ve spor yapabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!