Saruhanlı'da Yusuf Güney coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Saruhanlıda Yusuf Güney coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2019 11:43

Saruhanlı'da Yusuf Güney coşkusu

Haberin Devamı

MANİSA'nın Saruhanlı ilçesinde, pop müzik şarkıcısı Yusuf Güney konser verdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen konsere ilgi büyük oldu. 'Melekler Seni Bana Yazmış', 'Ördü Kader Ağlarını', Aşka İnat', 'Evlen Benimle', Bela Gözlerin', 'Kader Rüzgarı' gibi eski ve yeni albümündeki pek çok sevilen şarkıyı seslendirdi. Hayralarına çiçek atarak şarkılarını söyleyen Güney, sahne performansıyla da dikkat çekti. Bazı şarkılara Güney'in hayranları bulundukları yerden eşlik etti. Güney'in Saruhanlı Belediyesi personeli Emre Ilmaz ile yaptığı düet geceye renk kattı.

Konseri, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu, Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürü Mehmet Ata Öztürk, AK Partili Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Gençlik ve Spor Manisa İl Müdürü Yunus Öztürk'ün de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi izledi.

Konserin sonunda protokol üyeleri tarafından Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ve protokol üyeleri tarafından şarkıcı Güney'e çiçek ve bazı hediyeler takdim edildi.

Erhan KASIRGA / SARUHANLI (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!