Salihli Kızılay'dan Vefa Destek Sosyal Grubu'na yardım

Güncelleme Tarihi:

Salihli Kızılaydan Vefa Destek Sosyal Grubuna yardım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2020 16:05

Salihli Kızılay'dan Vefa Destek Sosyal Grubu'na yardım

Haberin Devamı

MANİSA'nın Salihli ilçesinde Kızılay Derneği Şubesi, koronavirüs salgını nedeniyle oluşturulan Kaymakamlık Vefa Destek Sosyal Grubu'na kıyma, kavurma ve erzak kolisi desteğinde bulundu.

İhtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatan Türk Kızılayı Salihli Şubesi, şimdi de ilçede sokağa çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlara, vefa desteği kapsamında yardım elini uzattı. Salihli Kızılay, koronavirüs salgını nedeniyle İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelge kapsamında sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş üstü vatandaşların ve kronik hastalığı olan vatandaşların ihtiyaçlarını temin etmek amacıyla Salihli Kaymakamlığı Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Vefa Destek Sosyal Grubu'na erzak kolisi desteğinde bulundu. Kıyma, kavurma ve erzak kolileri Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Türkiye Kızılay Derneği Salihli Şube Başkanı Cüneyt Musal, Vefa Destek Sosyal Grubu'na erzak ve gıda yardım kolileri ile destek olduklarını söyledi. Yardım kolilerini emniyet, jandarma, belediye ve Kızılay gönülleri tarafından 112'i arayıp, yardım talebinde bulunan 65 yaş üstü vatandaşlara ulaştırıldığını belirten Musal, ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolileri ile yardımda bulunmaya devam edeceklerini kaydetti.

Emre Saçlı /SALİHLİ (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!