Kula'da, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Kulada, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2019 14:06

Kula'da, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

Haberin Devamı

MUSTAFA Kemal Atatürk'e başöğretmen unvanının verilişinin 91'inci yıl dönümü ve 24 Kasım Öğretmenler Günü, Manisa'nın Kula ilçesinde de kutlandı.

Kula'da, 24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlenen program, Şehit Ömer Halisdemir ve Yunus Emre Kent Meydanı'ndaki Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı. Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Düzenlenen kutlama programına, Kaymakam Kemal Duru, Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Tosun, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gürsel Aydın, İlçe Emniyet Müdür vekili Komiser Yardımcısı Hakkı Korhan İnci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin İzci, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, kamu kurum ve kuruluş başkanları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 Kutlama töreni, 4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen İlk ve Ortaokulu tarafından hazırlanan programla devam etti. 'Kula'da Değerli Zamanlar' projesi kapsamında yapılan eserlerin yer aldığı serginin açılışının yapılmasının ardından, programda günün anlam ve önemimi belirten konuşmayı Kaymakam Kemal Duru yaptı. Öğretmenliğin, en kutsal meslek olduğuna vurgu yapan Kaymakam Duru, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Kaymakam Duru'nun konuşmasının ardından 4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen İlkokulu tarafından hazırlanan oratoryo, şiir ve sinevizyon gösterimi ile ilçedeki müzik öğretmenleri tarafından hazırlanan müzik dinletisi yapıldı. Program, günle ilgili ilçe genelinde öğretmenler arasında düzenlenen etkinliklerde dereceye giren öğretmenlere ve öğrencilere ödül verilmesi ile son buldu.

Hasan YİĞEN / KULA (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!