Forum Magnesia AVM’nin Hedefi Şehirde Daha Fazla Bütünleşmek

Güncelleme Tarihi:

Forum Magnesia AVM’nin Hedefi Şehirde Daha Fazla Bütünleşmek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2015 14:26

MANİSA’NIN İLK VE TEK ALIŞVERİŞ MERKEZİ OLAN FORUM MAGNESİA AVM’NİN MÜDÜRÜ OKAN YAVAŞ, 2016 YILINDA ŞEHİRDE DAHA FAZLA BÜTÜNLEŞMEK VE MANİSA’YA DEĞER KATMAK ADINA ETKİNLİKLERİNİN DEVAM EDECEĞİNİ SÖYLEDİ.

Manisa’nın ilk ve tek alışveriş merkezi olan Forum Magnesia AVM’nin Müdürü Okan Yavaş, 2016 yılında şehirde daha fazla bütünleşmek ve Manisa’ya değer katmak adına etkinliklerinin devam edeceğini söyledi.
Bünyesinde 71 mağaza ve yıllık 5 milyon 600 bin ziyaretçisi ile Manisalıların adeta buluşma noktası olan Forum Magnesia AVM yönetimi basınla bir araya geldi. AVM’deki Özsüt’te gerçekleşen kahvaltılı buluşmada konuşan Forum Magnesia Müdürü Okan Yavaş, “Alışveriş merkezimizde 71 Mağaza var. Yıllık 5 milyon 600 bin ziyaretçiye ulaşmış durumdayız. Manisa’da 2016 yılında şehirle daha fazla bütünleşerek hareket etmeyi planlıyoruz. Bu amacımız doğrultusunda son zamanlarda kadınlara yönelik faaliyetleri destekleyerek yerine getirmeye çalışıyoruz. Yıl içerisinde üreten Manisalı kadınlarımızı desteklemek amacıyla onlara özel stantlar açtık. Bu tür etkinliklerimiz Manisa’ya değer katmak adına devam edecektir. Burada ara ara değişen mağazalarımızla hem Manisa’ya hem de AVM’ye değer katmak için çalışıyoruz. Tüm Manisalılara bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!