Cimnastikte Büyükşehir Farkı

Güncelleme Tarihi:

Cimnastikte Büyükşehir Farkı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2015 10:56

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CİMNASTİK TAKIMI, KOCAELİ’DE DÜZENLENEN CİMNASTLİG TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDAN KUPAYLA DÖNDÜ. GENÇ SPORCULAR 27 KULÜBÜN KATILDIĞI ŞAMPİYONADA İLK KEZ MÜCADELE ETMELERİNE RAĞMEN, 2. LİG’DE TÜRKİYE 3.’SÜ OLMAYI BAŞARDI.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Cimnastik Takımı, Kocaeli’de düzenlenen Cimnastlig Türkiye Şampiyonası’ndan kupayla döndü. Genç sporcular 27 kulübün katıldığı şampiyonada ilk kez mücadele etmelerine rağmen, 2. Lig’de Türkiye 3.’sü olmayı başardı.
Kocaeli’de Cimnastlig adı altında düzenlenen Türkiye Şampiyonası’na Manisa Büyükşehir Belediyespor 10-11 yaş grubu Aerobik Cimnastik Takımı da katıldı. Türkiye Şampiyonası yarışmalarının son ayağı olan 3. Hafta yarışmalarında sergiledikleri performansla 2. Lig’de Türkiye 3.’sü olan genç sporcular Manisa’nın gururu oldu. Bu yıl Aerobik Cimnastik branşında ilk kez yarışmalara katılan Manisa Büyükşehir Belediyespor, rotayı 2016 Yılı 2. Lig şampiyonluğuna çevirdi. Elde ettikleri başarıdan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kıdemli Antrenörü Yasin Talay, “İlk kez katıldığımız şampiyonada 27 kulüp arasında iyi bir derece elde ettik. Manisa’yı en iyi şekilde temsil ederek bizlere verilen desteğin karşılığını vermiş olduk” dedi. Manisa Büyükşehir Belediyespor Branş Teknik Koordinatörü Gürkan Er ise başta antrenörler Yasin Talay ve Emire Özkan’ı tebrik ederek, “Yardımcı Antrenörler Fethi Kazan, Barış Çakal, Emre Değirmenci ve Sinem Yürük ile birlikte sporcularımız önemli bir başarı kazandı. Yeni sezonda da antrenörlerimize ve sporcularımıza güvenimiz tam. Bu çerçevede bu başarının gelmesinde ve bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, Kulüp Başkanımız Cenk Ergün ve yönetimine, Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.
GENÇ SPORCULAR KUPAYI KALDIRDI
Kocaeli’de mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Cisnastik Takımı oyuncuları Ceylin Mamalar, Duru Özüm Alaçam, Elif Kumrular, Ece Bal, Sıtkı Berat Şenyurt, Alara Çakal, Ece Keskin, Eda Keskin ve Ceylin Savaşır şampiyonanın ardından büyük mutluluk yaşadılar. Genç sporcular kupayı antrenörleri ile birlikte kaldırarak, elde ettikleri başarıyı kutladılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!