Şehitler adına fidan diktiler

Güncelleme Tarihi:

Şehitler adına fidan diktiler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2020 17:11

Şehitler adına fidan diktiler

Haberin Devamı

MANİSA Valiliği tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında il genelindeki 251 okula, her bir şehidin adını taşıyan fidan dikildi. Bu kapsamda Alaşehir'deki 10 okulun bahçesine fidan dikimi yapıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında il genelindeki 251 okulda, her bir şehidin adını taşıyan fidan toprakla buluşturuldu.

Manisa Valiliği'nin öncülüğündeki fidan dikimi etkinliği kapsamında Alaşehir'deki 10 okula da şehitlerin isimlerini taşıyan fidanlardan dikildi. Alaşehir İMKB Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'ndeki fidan dikimine Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, CHP'li Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Alaşehir Garnizon Komutanı Ulaştırma Kıdemli Albay Ali İsmail Elalmış, Alaşehir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yusuf Ekti ve vatandaşlar katıldı.

Alaşehir'deki 10 okulun bahçesine dikilen ağaçların ilk toprağını atan  Alaşehir  Kaymakamı Abdullah Uçgun, "Şehitlerimiz için düzenlenen etkinlikler kapsamında valiliğimiz tarafından il genelinde 251 ağaç dikimi gerçekleştirildi. Bunlardan 10 tanesi ilçemizde belirlediğimiz 10 okul bahçesine diktik" dedi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Alaşehir Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda ‘Şehitlik' sergisi açıldı.

Nurettin DOĞAN / ALAŞEHİR (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!