Manisa'da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Manisada uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2022 11:52

Manisa'da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Haberin Devamı

Nurettin DOĞAN / ALAŞEHİR (Manisa), (DHA) -MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde, jandarmanın şüphe üzerine durup, üzerleri ve evlerindeki aramada bir miktar uyuşturucu madde ile yakalanan 2 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 1'i jandarmadaki işlemlerin ardından salıverildi. Diğer şüphelinin ise adliyeye sevk edileceği bildirildi.
Yeşilyurt Mahallesi'nde bugün sabah saatlerinde devriye görevi yapan jandarma ekipleri, şüphe üzerine D.D. (22) ve İ.M.H. 'yi (23) durdurdu. Şüphelilerden İ.M.H.'nin yapılan üst aramasında 5 gram uyuşturucu madde metamfetamin, 3 gram esrar ve 2 sentetik ecza hap ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 800 TL para ele geçirildi. İ.M.H.'nin evindeki aramada da 4 gram esrar ve 2 sentetik ecza hap ele geçirildi.
Jandarmanın dikkati sayesinde yakalanan iki şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden D.D., jandarmadaki işlemlerini ardından savcını talimatıyla salıverildi. İ.M.H.'nin ise jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!