Akhisarlı, Kerem Dünya Gençler Grekoromen Şampiyonası'nda altın madalya kazandı

Güncelleme Tarihi:

Akhisarlı, Kerem Dünya Gençler Grekoromen Şampiyonasında altın madalya kazandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2017 13:28

Akhisarlı, Kerem Dünya Gençler Grekoromen Şampiyonası'nda altın madalya kazandı

Haberin Devamı

Haldun AKYÜZ / AKHİSAR, (DHA)- ALMANYA'da geçen ay düzenlenen Avrupa Gençler Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda 55 kiloda birincilik kürsüsüne çıkan Akhisarlı Kerem Kamal, bu kez Finlandiya'da yapılan dünya şampiyonasında altın madalya kazandı.
Yıldızlar kategorisinde Avrupa şampiyonluğu ve dünya ikinciliği bulunan Kamal, Finlandiya'nın Tampere kentinde 1-6 Ağustos tarihlerinde gerçekleşen Dünya Gençler Grekoromen Şampiyonası'nda fırtına gibi esti. İlk maçında Moldovalı, çeyrek finalde Gürcistanlı, yarı finalde zbekistanlı rakiplerini yenen Kerem adını finale yazdırdı.Finalde Kırgız Zholaman Sharshenbekov'la karşılaşan Kerem, rakibini 12-3 sayı tuşu ile yenerek şampiyon oldu.
Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, Kerem'le gurur duyduklarını söyleyerek, "Güreşçimizi, onu yetiştiren antrenörlerini, ailesini tüm kalbimle kutluyorum. Yıldızlar kategorisinden sonra gençlerde de dünya şampiyonluğunu ülkemize getiren Kerem'in bu başarıyı büyüklerde elde ettikten sonra olimpiyatlarda da kürsüye çıkacağına inanıyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!