AK Parti Manisa Milletvekili Adayları Demirci’de Kendilerini Tanıttı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Manisa Milletvekili Adayları Demirci’de Kendilerini Tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2015 20:47

MANİSA(İHA)AK Parti Manisa Milletvekili adayları Demirci ilçesinde gerçekleştirilen tanıtım programıyla görücüye çıktı. Demirci ilçesinde Cumhuriyet Meydanında tanıtılan milletvekili adayları, birlik içinde nice başarılara imza atacaklarının sözünü verdiler.
AK Parti Demirci İlçe Başkanlığı tarafından Cumhuriyet meydanında düzenlenen açık hava tanıtım programına, Manisa Milletvekili adayları tam kadro katıldılar. Düzenlenen açık hava aday tanıtım şölenine AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, çevre ilçe belediye başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Aday tanıtım şöleninde Milletvekili adayları kendilerini tanıtarak kısa birer konuşma yaptılar.
Aday tanıtım töreninin açılış konuşmasını yapan AK Parti Demirci İlçe Başkanı Ertuğrul Uyar, "2015 seçimleri Türkiye için çok önemli bir seçimdir. 12 yıldır yapılan 9 seçimde Türkiye’nin elde ettiği kazanımları kalıcı hale getirme seçimidir. 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde AK Parti milletimiz ile birlikte yeniden başarıdan başarıya koşacaktır" dedi.
Demirci’nin üzerine düşeni 7 Haziran seçimlerinde yerine getireceğini belirten Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ise "Demokrasi tarihimiz boyunca Demirci’nin tarihi Demokrasiden taraf olmuştur. 7 Haziran 2015 seçimlerinde Demirci yine gücünü gösterecektir. Milletvekili adaylarımıza sonsuz başarılar diliyorum. Manisa Milletvekilimiz parlamentoda her zaman Demirci’nin sesi olmuşlardır " dedi.
AK Parti Manisa Milletvekili adayı, Demircili Avukat Bilal Temel yaptığı konuşmada, "Türkiye için 2015 seçimleri kritik bir seçimdir. 12 yılda Türkiye büyük kazanımlar elde etti. Demirci her zaman AK Parti’ye yüzde 60’ların üzerinde destek vermiştir. Daha güçlü bir Türkiye için hep birlikte koşacağız. " dedi.
T.B.M.M. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı - Manisa Milletvekili Recai Berber, Manisa’nın Saruhanlı, Gölmarmara, Alaşehir ve diğer ilçelerimizdeki zirai bahçelerde don nedeniyle yaşanan zararları karşılanacaktır" dedi.
AK Parti hükümetinin tarım, sağlık ve eğitim alanında büyük devrimler gerçekleştirdiğini belirten Berber, 2001 yılında hükümete geldiğimizde Türkiye’nin bütçesinin yüzde 85’i o yıl ödenecek olan faizlere gidiyordu. Artık milletimizin ödediği vergiler hizmet olarak geri dönüyor. Tarım alanında çiftçilerimize 12 yılda çok büyük destekler sağladık. Manisa’mızda geçtiğimiz günlerde bahçelerde yaşanan don afeti dolayısı ile zarar oluştuğunu gördük. Bahçelerimiz de hasar tespitleri süratle yapılarak çiftçilerimizin zararları karşılanacaktır" dedi.
Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, "2015 Haziran seçimi 1946, 1983 - 2002 yıllarında yapılan seçimler gibidir. Türkiye bir dönemecin eşiğinde olduğunu asla unutmayalım. Bu ülkede yıllarca darbeler ile demokrasiyi bizlere çok gördüler. Şimdi diyorlar ki HDP barajı aşacakmış. 2015 genel seçimlerinde HDP barajın altında kalacak. Din derslerini kaldıracağım diyen, Kuran-ı Kerim derslerinin okunmasından rahatsızım diyen bir partiyi bu millet barajın altında bırakacaktır. Geçtiğimiz günlerde Avrupa Parlamentosunda Ermenistan Milletvekili soykırım iddialı ile ilgili katılımları protesto etmeye davet etti. Orada Deniz Baykal ayağa kalkmadı. CHP’den bir milletvekili ayağa kalkarak destek verdi. Gülsüm Bilgehan Toker, İnönü’nün torunu ayağa kalkarak destek verdi. Şimdi buradan Kılıçdaroğluna sesleniyorum, bu milletvekilini partiden ihraç edecek misin, yoksa soykırım kabul edecek misin" dedi.
Demirci’nin yiğit insanlar diyarı olduğunu söyleyen Özdağ sözlerinin devamında, "Yerel seçimlerde bize yeniden Belediye’yi verdiniz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde bize yüzde 64 oy oranı ile büyük destek verdiniz. Demirci’de büyük hizmetler yapıyoruz. Hastanenin temelini atarken bize diyorlardı yapamazlar. Hangi sözü bu millete verdikte yapmadık. Hastane bitiyor iki ay sonra Demirci’ye hayır olsun. Milletvekili arkadaşlarımız ile beraber Demirci - Selendi yolunu yapacağız dedik. Muhalefet yine bize yapamaz dedi. 5 Şubat 2015 tarihinde ihalesini yaptık. 15 - 20 gün içerisinde iş makineleri çalışmaya başlayacak ve en kısa zaman yol bitecek. Demirci-Gördes- Akhisar yolunun da 20 Şubat 2015 tarihinde de ihalesi yapıldı. En kısa zaman da burada da iş makineleri çalışacak. Demirci’ye her şey feda olsun. Demircinin güzel insanlarına Milletvekillerimiz ile birlikte daha güzel hizmetler kazandıracağız" dedi.
Konuşmaların ardından, milletvekili adayları Demirci pazaryerine geçerek esnafları ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinlediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!