2 bin 500 lale soğanı dağıtıldı

Güncelleme Tarihi:

2 bin 500 lale soğanı dağıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 18:18

2 bin 500 lale soğanı dağıtıldı

Haberin Devamı

MANİSA'nın Şehzadeler ilçesinde, belediye Regaib Kandili nedeniyle vatandaşlara toplam 2 bin 500 lale soğanı dağıtıp, kandillerini kutladı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kurulan stanttaki lale soğanı dağıtımına AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, buradaki konuşmasında, "Öncelikle böylesine güzel ve anlamlı bir günde tüm hemşerilerimizin Regaib Kandili'ni tebrik ediyorum. Böyle güzel bir günde Manisa'da önemli bir misafiri ağırlıyoruz. AK Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Ataş bugün şehrimizde. Baharın gelişi ile birlikte Şehzadeler'in dört bir yanına 32 bin lale soğanı başta olmak üzere nergis, sümbül ve çiğdem gibi 100 bin çiçeği toprakla buluşturuyoruz. Bugün de burada hem vatandaşlarımızın kandilini tebrik ediyor hem de vatandaşlarımıza toplam 2 bin 500 lale soğanının dağıtımını gerçekleştiriyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve beraberindekiler 15 Temmuz Demokrasi Meydanını dolduran vatandaşlara 2 bin 500 adet lale soğanını dağıttı.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!