Sanatçılar nikah şahidi olup, fidan dikti

Güncelleme Tarihi:

Sanatçılar nikah şahidi olup, fidan dikti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2017 15:16

Sanatçılar nikah şahidi olup, fidan dikti

Haberin Devamı

Taha AYHAN/MALATYA, (DHA) - MALATYA 7'nci Uluslar arası Film Festivali için kente gelen sinema sanatçıları, Yeter Yıldız ve Bülent Han çiftinin nikah töreninde şahitlik yapıp, Kayısı Bahçesi’ne kendi isimlerini taşıyan fidan dikti.
Yeşilyurt Belediyesinin Yakınca Mahallesi Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Parkındaki Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bahçesinde gerçekleşen nikah töreninde yönetmen Mesut Uçakan, sinema sanatçısı Halil Ergün, Emre Kızılırmak, Meral Orhansoy, Nursel Köse ile ses sanatçısı Belkıs Özener şahit oldu.
Yeter Yıldız ve Bülent Han çiftinin nikahını kıyan Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, genç çiftlere ömür boyu mutluluk dilerken, törende kendilerini yalnız bırakmayan sanatçılara teşekkür ederek, "Festival için Malatya’ya gelen yönetmen ve sinema sanatçılarımızda bugün aramızdalar. Bu mutlu günlerinde çiftlerimizi yalnız bırakmadıkları için tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Resmi imzaların atılmasından sonra evlilik cüzdanını Yeter Yıldız’a veren sanatçı Halil Ergün, çifte mutluluk diledi.
SANATÇILAR KENDİ İSİMLERİYLE FİDAN DİKTİLER
Festival kapsamında kente gelen sanatçılar, Yakınca mahallesinde oluşturulan Malatya Film Festivali Kayısı Bahçesi’ne fidan dikti. Kendi isimlerinin bulunduğu fidanları toprağa yerleştiren sanatçılar, yeşili ve ağaçlandırmayı özendirecek bu tür sosyal projelerin uygulanması aşamasında emeği geçenlere teşekkürler ettiler.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!