Milletvekili Şahin, Yeşilyurt belediyesinin hizmetlerini inceledi

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Şahin, Yeşilyurt belediyesinin hizmetlerini inceledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2017 19:09

Milletvekili Şahin, Yeşilyurt belediyesinin hizmetlerini inceledi

Haberin Devamı

Taha AYHAN/MALATYA, (DHA) - AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret etti ve Melekbaba Mahallesi'nde süren çalışmaları inceledi.

Yeşilyurt’taki ulaşım ağını güçlü hale getirmek için merkez ve kırsal mahallelerdeki yol açma ve yenileme çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “3.5 yıl içerisinde ilçe genelinde sürdürdüğümüz çalışmalarda; 251 bin 348 ton sıcak asfalt serimi, 258 kilometre sathi kaplama çalışması yaparken, bu yılın Ocak ile Kasım ayı arasında ise 67 bin 890 ton sıcak asfalt, 130 kilometre sathi kaplama çalışmasını başarıyla gerçekleştirdik” dedi.

Yeşilyurt Belediyesinin ilçenin vizyonunu değiştiren hizmetlerini memnuniyetle karşıladıklarını söyleyen AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, şöyle konuştu:

“Kentin kuzeyine bakan, çevre yolunun altı diye tabir edilen, varoşlar diye ötekileştirilen bu bölgemiz AK Parti iktidarlarına kadar hep ihmal edilmişti. AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte buradaki altı caddeden beş tanesinin alt ve üst yapı hizmetlerinin tamamlanması hepimizi mutlu etmiştir, diğer caddemizde en kısa sürede değişen görünümüyle hizmete girecektir. Buraya geçen sene geldiğimizde gördüğümüz manzara karşısında çalışmaların çok uzun sürecini tahmin etmiştim ancak çok kısa süre içerisinde doğalgaz, kanalizasyon, drenaj kanallarının yapılmasından sonra Yeşilyurt Belediyesi tarafından gerçekleşen kaldırım yenileme, peyzaj çalışmaları, sıcak asfalt dökümüyle bu caddemiz çok güzel bir görüntüye ulaştığını görmek hepimizi sevindirmiştir. Engelli kardeşlerimize yönelik yürüyüş yollarından tutunda, kaldırım ve yolların kalitesi bizleri gururlandırmıştır. AK Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir sözü vardır; “ Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak”. AK Parti olarak her şeyi yeniden dizayn ediyoruz. Buradaki sıcak asfalt çalışmasına bakarken adeta göğsümüz kabardı. Sıcak asfaltı üreten Asfalt Üretim Tesislerinin AK Parti’den önce ancak Karayollarında görebiliyorduk ancak bugün Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyelerimizde artık bu tesisleri var, kimseye muhtaç olmadan kendi işlerini vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın gururunu ne kadar yaşasalar azdır. Yeşilyurt Belediyesinin böylesine faydalı yatırımları ilçemizin çehresinin değişmesine, halkımızın layık olduğu hizmetleri almasına vesile oluyor. Halkımız bu güzel caddeleri kullandıkları zaman hepinize dua edecekler. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.”

​FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!