Malatya'da 'Trafik Güvenliği Haftası'nda denetim

Güncelleme Tarihi:

Malatyada Trafik Güvenliği Haftasında denetim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2020 14:53

Malatya'da 'Trafik Güvenliği Haftası'nda denetim

Haberin Devamı

Taha AYHAN/MALATYA, (DHA)- MALATYA Valisi Aydın Baruş, Karayolu Trafik Güvenliği Haftası dolayısıyla trafik denetimine katılarak, sürücülere dezenfektan ve maske dağıttı.
Vali Aydın Baruş, Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve beraberindeki şube müdürleri 'Karayolu Trafik Haftası' dolayısıyla Malatya-Elazığ karayolu Şehirgösteren mevkiinde oluşturulan yol kontrol noktasındaki denetimlere katıldı. Denetim öncesinde 700 reflektörsüz römorka reflektör takıldı. Durdurulan araç sürücüleri ve yolcularla sohbet eden Vali Baruş, can güvenlikleri için kemerlerini takmaları konusunda uyarıda bulunurken, dezenfektan ve maske hediye etti. 
Vali Aydın Baruş, denetimlerle ve haftayla ilgili olarak, "Koronavirüs nedeniyle Trafik Haftası etkinliklerinde değişikliğe gidildi. Sosyal organizasyonları gerçekleştiremiyoruz. Öncelikle ilimiz tarımsal faaliyetleri yüksek olmasından ötürü traktörlerin karayolunda seyirleri de artıyor. Burada traktör römorklarına reflektör monte ettik. Ülkemizde alınan yoğun trafik tedbirleri neticesinde ölümlü ve yaralanmalı kazalarda ciddi düşüş var. Önemli olan vatandaşlarımızın, sürücülerimizin bu kurallara riayet etmeleri. Bu bilinci çocuklarımıza aşılayabilirsek karayolu trafiği hepimiz için daha güvenli bir yer olur. Emniyet Müdürlüğü görevlileri hafta kapsamında korona virüs salgını nedeniyle vatandaşlarımızın sağlığına dikkati çekmek için sürücülere maske ve dezenfektan de dağıtıyorlar. Karayolu güvenliği için afiş ve pankartlar asıyorlar. Billboardlarda bu görsellere yer veriliyor" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!