Bal Ligi

Güncelleme Tarihi:

Bal Ligi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2015 16:57

44 MALATYASPOR TRANSFERDE 4 OYUNCUYU RENKLERİNE BAĞLADI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı 44 Malatyaspor dış transferde 4 futbolcuyu renklerine bağladı.
Transferde en son Erdem İsotçu, Salih Yıldız ve Harun Aytemur ile yeniden anlaşan sarı-kırmızılılar, dış transferde Pazarcıkspor’dan forvet Mehmet Temiz, stoper Orçun Gencebay, sol bek Enes Temizdemir ve Yeşilyurtspor’dan Savaş Günay ile her konuda anlaşmaya vardı.
44 Malatyaspor iç transferde ise kaleci Önder Biçer ile yeniden anlaşmaya vardı.
Transfer çalışmalarını İstanbul’da sürdüren Müslüm Boztaş başkanlığındaki 44 Malatyaspor yönetimi dış transferde teknik direktör İsmail Tekin’in listesinde yer alan Pazarcıksporlu forvet Mehmet Temiz, stoper Orçun Gencebay, sol bek oyuncusu Enes Temizdemir ve Yeşilyursporlu Savaş Günay’ı renklerine bağladı.
Sarı-kırmızılı takımın 2.başkanı Ramazan Türkeri, yeni sezon için güçlü bir takım kuracaklarını söyledi.
Dış transferde önemli isimleri kadrolarına kattıklarını söyleyen Türkeri, “44 Malatyaspor’u gelecek sezon daha güçlü bir takım durumuna getirebilmek için çalışmalarımız sürüyor. Transferde en son mevcut futbolcularımız Erdem İsotçu, Salih Yıldız ve Harun Aytemur ile yeniden anlaşmıştık. Bugün de Pazarcıkspor’dan 3, Yeşilyurtspor’dan ise 1 futbolcuyla anlaşma sağladık. Yine kendi kalecimiz Önder Biçer ile de yeniden anlaşma sağladık. Transferde bize yakışacak oyuncuları transfer etmeye çalışıyoruz. İnşallah bu sezon iyi bir 44 Malatyaspor izleteceğiz. Listemizde çok iyi oyuncular var. Malatya futbol kamuoyunun da destekleriyle 44 Malatyaspor’u iyi yerlere getireceğiz inşallah” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!