'Aşk yolunda: Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi' filminin oyuncuları Malatyalılarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Aşk yolunda: Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi filminin oyuncuları Malatyalılarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2021 17:59

'Aşk yolunda: Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi' filminin oyuncuları Malatyalılarla buluştu

Haberin Devamı

Taha AYHAN/MALATYA, (DHA)- MALATYA'da çekilen romantik komedi filmi 'Aşk yolunda: Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi' filminin oyuncuları, kentte seyirciyle bir araya geldi.
Kentteki bir alışveriş merkezinin sinema salonunda düzenlenen etkinliğe, filmin başrol oyuncularından Bora Cengiz ile oyuncular Alev Oraloğlu ve Halil İbrahim Kalaycıoğlu'nun yanı sıra protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, film gösterimi öncesi, geçen yıl ilçede birçok dizi ve filmin çekildiğini söyledi. Filmin başrol oyuncularından Bora Cengiz ise Malatya'yı gezme fırsatı bulduğunu ve kenti beğendiğini dile getirdi.  Oyunculardan Alev Oraloğlu da Malatya'da daha önce tiyatro gösterimlerine katıldığını hatırlattı. Filmin oyuncularından Halil İbrahim Kalaycıoğlu da filme yoğun ilgi olduğunu söyledi.  
Seçil Çömlekçi'nin 'Bizimkisi Bir Ah Hikayesi' adlı kitabından sinemaya uyarlanan ve yönetmenliğini Ahmet Kapucu'nun yaptığı filmin başrollerinde Şahin Irmak, Çiğdem Batur ve Bora Cengiz rol alıyor.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!