44 Malatyaspor Erdem, Salih Ve Harun İle Yeniden Anlaştı

Güncelleme Tarihi:

44 Malatyaspor Erdem, Salih Ve Harun İle Yeniden Anlaştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2015 17:01

44 MALATYASPOR FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU RECEP ATABEY(ORTADAKİ) TRANSFER ÇALIŞMALARININ SÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı 44 Malatyaspor iç transferde Erdem İsotçu, Salih Yıldız ve Harun Aytemur ile yeniden anlaştı.
Transfer çalışmalarını İstanbul’da sürdüren Müslüm Boztaş başkanlığındaki 44 Malatyaspor yönetimi iç transferde Erdem İsotçu, Salih Yıldız ve Harun Aytemur ile sözleşme yeniledi.
Transfer görüşmelerini yürüten ve Erdem, Salih ve Harun’un transfer maliyetlerini karşılayan sarı-kırmızılı takımın futbol şube sorumlusu Recep Atabey, yeni sezon için güçlü bir takım kuracaklarını söyledi.
Önceliklerinin iç transfer olduğunu ve transfer görüşmelerini İstanbul’da sürdürdüklerini kaydeden Atabey, “44 Malatyaspor’u gelecek sezon daha güçlü bir takım durumuna getirebilmek için çalışmalarımız sürüyor. Mevcut futbolcularımız Erdem İsotçu, Salih Yıldız ve Harun Aytemur ile görüşüp yeniden anlaştık. Transferde takımın bir yöneticisi olarak bu oyuncuların maliyetini de üstlendim. Tabi bir yönetici olarak olması gereken bu. Başkanımız Müslüm Boztaş ve ikinci başkan Barış Bingöl bugüne kadar bu işe büyük emek harcamışlar. İnşallah bu sezon iyi bir 44 Malatyaspor izleteceğiz. Önceliğimiz iç transfer. Daha sonra dış transfere yöneleceğiz. Listemizde çok iyi oyuncular var. Malatya futbol kamuoyunun da destekleriyle 44 Malatyaspor aruz edilen yere gelecektir inşallah” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!