Zeka Yönetimi Sanat Evi Müzesi’ni Gezdi

Güncelleme Tarihi:

Zeka Yönetimi Sanat Evi Müzesi’ni Gezdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2015 12:53

ZEKA YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, SANAT EVİ MÜZESİNİ GEZDİ

Zafer Kalkınma Ajansı’nın (ZEKA) Yönetim Kurulu üyeleri, Kütahyalı iş adamı Nafi Güral tarafından kurulan Kütahya Porselen Sanat Evi Müzesi’ni gezdi.
Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısına katılmak üzere Kütahya’ya gelen ZEKA yönetimi Kütahya Porselen Sanat Evi Müzesi’ni ziyaret etti.
Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nafi Güral tarafından kurulan, başta çini, seramik ve porselenin geçmişini yaşatan, Kütahya kıyafetleri, konaklar, Evliya Çelebi’nin portresi ile o dönem kullandığı malzemeler, Nafi Güral’a ait antika otomobiller ve Güral ailesinin ilk işi olan kereste fabrikası atölyesinin maketinin yer aldığı müzede Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu (ZEKA) yönetimi eserleri yakından inceleme imkanı buldu.
Müze ziyaretine Vali Şerif Yılmaz, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Uşak Valisi Seddar Yavuz, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nafi Güral ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil katıldı.(EFE)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!