Kütahya’da 'Tek Kurşun Atış' yarışması

Güncelleme Tarihi:

Kütahya’da Tek Kurşun Atış yarışması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2020 14:49

Kütahya’da 'Tek Kurşun Atış' yarışması

Haberin Devamı

Oğuzhan KILIÇ/KÜTAHYA,(DHA)- KÜTAHYA'da 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri anısına Trap tek kurşun şişe ve tavşan hedef atış yarışması düzenlendi.
Kütahya Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği tarafından 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri anısına düzenlenen Trap tek kurşun şişe ve tavşan hedef atış yarışması Hacıazizler Mahallesi'ndeki atış poligonunda yapıldı. Yarışmaya Eskişehir, Afyon, Bursa, İstanbul, İzmir, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Antalya, Burdur, Isparta, Yalova, Manisa, Uşak ve Bilecik'ten gelen çok sayıda avcı ve atıcı katıldı.
Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, "Öncelikle bu organizasyonu yapan dernek yöneticilerine ve katılan atıcılarımıza teşekkür ediyorum. Bu sporlar illerin, ülkemizin tanıtımında önemli spor dallarıdır. Belediye olarak spor kulüplerimize destekleme sözü vermiştik. Bugün de belediye olarak bugünde buradayız" diye konuştu. Dernek Başkanı Erol Deniz ise, katılımın çok fazla olduğunu belirterek, “Her yıl yaptığımız gibi bu yılda 15 Temmuz şehitlerimizi anmak için müsabakamızı yapıyoruz. Geçen yıllara göre katılım oranımız çok fazla, bilhassa çevre illerden katılımcılarımız var. Pandemi nedeniyle istasyon ve kategorilerimizi az tutmak zorunda kaldık. Geçen sene 7 kategoride yapıtığımız istasyonlarımızı bu yıl 4'e düşürdük. Bizim için ilk önce sağlık geliyorö dedi.
Yapılan yarışmaların sonucunda Kütahya’dan Ömer Maltaş birinci, Uşak’tan Alpaslan Bulut ikinci ve Bursa’dan gelen Ertugrul Topçu yarışmanın üçüncüsü oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!