Gediz'de Orman Üretim ve İş Güvenliği tatbikatı

Güncelleme Tarihi:

Gedizde Orman Üretim ve İş Güvenliği tatbikatı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2022 11:11

Gediz'de Orman Üretim ve İş Güvenliği tatbikatı

Haberin Devamı

Mehmet ALTINTAŞ / GEDİZ (Kütahya), (DHA) -  KÜTAHYA'nın Gediz ilçesinde, Orman Üretim ve İş Güvenliği eğitim tatbikatı yapıldı.
Orman üretim çalışmaları ve iş güvenliği konularını içeren eğitim tatbikatı Gediz İşletme Müdürlüğü Çukurören Orman İşletme Şefliği Deposunda gerçekleştirildi. Çukurören Orman İşletme Şefliği Deposunda ve üretim bölmesinde yapılan eğitime Kütahya Orman Bölge Müdürü Birol Dündar, Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Arpacı, Gediz İşletme Müdürü Mustafa Merih Aydın, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Mükremin Uçarcı, orman işletme şefleri ve orman muhafaza memurları katıldı.
Tatbikatta; Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Arpacı ile İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Mükremin Uçarcı tarafından teknik personele bilgiler verildi ve özellikle iş güvenliği konusu üzerinde duruldu.
Kütahya Orman Bölge Müdürü Birol Dündar, kişisel koruyucu malzemelerin kullanıldığı ve can güvenliğinin her şeyden önemli olduğu eğitim tatbikatının kazasız bir yıl geçirilmesi temennisiyle tamamlandığını söyledi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!