Selçuklu Belediye Başkanı'ndan anaokulu ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Selçuklu Belediye Başkanından anaokulu ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2018 12:41

Selçuklu Belediye Başkanı'ndan anaokulu ziyareti

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- SELÇUKLU  Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve Selçuklu Değerler Eğitimi Programı değerlerinden bir tanesinin ismini taşıyan Sevgi Anaokulu'nu ziyaret etti.
Eğitimin ilk basamağı olan ve çocukları geleceğe taşıyan okul öncesi eğitim için Selçuklu ilçesine kazandırılan dört anaokulundan biri olan Sevgi Anaokulunda eğitim alan öğrenciler Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı misafir etti. Ziyarette Başkan Ahmet Pekyatırmacı’ya  Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, Şube Müdürü Okan Tekkalan ve SEDEP koordinatörleri eşlik etti.
 Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ''Ülkelerin gelişmişlik seviyesinin en önemli göstergelerden birisi eğitim kalitesi ve eğitim oranı. Selçuklu Belediyesi  olarak geleceğin teminatı çocuklarımızın en iyi eğitimi almaları için her türlü fiziki imkanı sağlamak için çalışıyoruz.  Eğitim camiasına bu tür fiziki anlamda katkı sağlarken SEDEP gibi uluslararası projelerle eğitime değer katmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almaları için hem derslikleri modernleştiriyor hem de yeni derslikler yapıyoruz. Okul öncesi eğitim ülkemizin geleceği açısından çok önemli. Hükümetimizde okul öncesi eğitime çok büyük bir önem veriyor ve okul öncesi eğitimde sınıf sayısının arttırılması yönünde bir politikası var. Biz de Selçuklu Belediyesi olarak bu konuda Milli Eğitim Bakanlığımıza önemli bir destekte bulunuyoruz. 6 ve 8 dersliklerden oluşan Selahattin Eyyubi Mahallemizde Saygı, Beyhekim Mahallemizde Sevgi Kılınçarslan Mahallemizde Hoşgörü ve Esenler Mahallemizde Eşrefoğlu Anaokullarımızla birlikte Selçuklumuzda okul öncesi eğitim konusunda çok önemli bir açığı kapatmış oluyoruz.  İnşallah değerlerine bağlı vatanına sahip çıkan ve gelecekte ülkesine faydalı işler yapacak nesiller bu okullarımızdan yetişecek. ” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!