Mevlana Camii ve Kız Kur'an kursunun temeli atıldı

Güncelleme Tarihi:

Mevlana Camii ve Kız Kuran kursunun temeli atıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2016 09:47

Mevlana Camii ve Kız Kur'an kursunun temeli atıldı

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- KONYA'da Karakulak Mahallesi Boncuklu sokakta yapımına başlanılan Mevlana Camii ve Kız Kur'an Kursunun temeli atıldı.        
Törene, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Arslantürk, Karatay ve Tüm İlçeler Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uzun, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. Mevlana Camii ve Kız Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı Süleyman Eser, cami ve kurs alanının 325 metrekare olduğunu belirterek hayırseverlerin ve Karatay Belediyesi'nin desteğiyle caminin yapımına başladıklarını söyledi.
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, kurumlar ve hayırseverler arasında oluşan birliktelik neticesinde Karatay Belediyesine ait arsanın meclis kararıyla Mevlana Camii ve Kız Kuran Kursu yaptırma ve yaşatma derneğine tahsis edildiğini söyledi. Karatay Belediyesince yapımı devam eden ve mimarisiyle dikkat çeken Çelebi Caminin hızla tamamlandığını belirten Başkan Hançerli, ilçe genelindeki tüm camilerin ve kuran kurslarının çevre düzenlemesini de belediye olarak yaptıklarını kaydetti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!