Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi olağan 70'inci Mali Genel Kurulunu yaptı

Güncelleme Tarihi:

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi olağan 70inci Mali Genel Kurulunu yaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2022 15:47

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi olağan 70'inci Mali Genel Kurulunu yaptı

Haberin Devamı

Salih BÜYÜKSAMANCI/ KONYA, (DHA)- KONYA Pancar Ekicileri Kooperatifinin 70'inci Mali Genel Kurulu Konya Şeker fabrikasında yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, "Pancar bedelinin tatmin edici bir seviyeye gelmesinin ve sizlerin de Konya şekere dolayısıyla bizlere olan güveninizin sonucunda şirketimiz, 435 bin 500 tonluk A kotası taahhüdünün ekimini fiili olarak gerçekleştirdi." dedi. 

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifinin 70'inci Olağan Mali Genel Kurulu üreticilerin yanı sıra, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, çok sayıda muhtar, sivil toplum kuruluşu temsilcisinin katılımıyla Konya Şeker fabrikasında yapıldı.

Genel Kurul’da, PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, "Pancar bedelinin tatmin edici bir seviyeye gelmesinin ve sizlerin de Konya şekere dolayısıyla bizlere olan güveninizin sonucunda şirketimiz, 435 bin 500 tonluk A kotası taahhüdünün ekimini fiili olarak gerçekleştirdi. Pancar üreticilerimize önümüzdeki hafta içinde mazot avanslarını dağıtıp inşallah hemen ardından üreticimizin bayram ihtiyaçları için ton başına 15 TL bayram avansını vermiş olacağız ve Temmuz ayı sonu gibi ikinci pancar avansımızı devreye alacağız. Bu ödemenin de planlarını yaptık. Allah’ın izniyle Temmuz ayı sonunda bu avansınızda hesaplarınıza geçmiş olacak." dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!