Meram Belediyesi, spor tesislerinde kış kayıtlarına başladı

Güncelleme Tarihi:

Meram Belediyesi, spor tesislerinde kış kayıtlarına başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2020 16:33

Meram Belediyesi, spor tesislerinde kış kayıtlarına başladı

Haberin Devamı

Muhammed Salih BÜYÜKSAMANCI/KONYA,(DHA)- MERAM Belediyesi’nin spor tesisleri kış dönemi kayıtlarına başladı.  Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, tüm spor severlere cazip şartlarla spor yapma fırsatı veren kış dönemi kayıtlarını kaçırmamaları uyarısı yaptı.
Belediyeye ait Rabia Spor Merkezi ve Aşkan Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi sporseverlere modern aletler ve donatılarla, güzel, hijyenik ve sağlıklı bir ortamda cazip şartlarda spor yapma imkanı sunuyor.  
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bunun tesislere olan ilgiyi artırdığına dikkat çekti. Tesislerde pandemi süreci dolayısıyla sosyal mesafeden hijyene kadar tüm önlemlerin alındığını da kaydeden Başkan Kavuş,
''Her yaştan insanımızın spor yapması çok önemli elbet ama öncelikle gençlerimizin sporu hayatlarının bir parçası olarak görmeleri bizim için çok daha önemli. Onları başta kötü alışkanlıklardan koruyabilmek adına sporu sevdirebilmek, biyolojik ve psikolojik sağlıklarına katkı sunabilmek amacıyla tesislerimize azami önem gösteriyor, onlar için cazip hale getirmeye çalışıyoruz. Özellikle pandemi döneminde güçlü bağışıklığın ne denli önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Bu sebeple ‘Bağışıklık için spor, spor içinde Meram Belediyesi Spor Tesisleri’ diyoruz”   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!