Konya Mobilyacılar Odası Başkanı: Zor günleri omuz omuza vererek atlatacağız

Güncelleme Tarihi:

Konya Mobilyacılar Odası Başkanı: Zor günleri omuz omuza vererek atlatacağız
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2021 13:34

Konya Mobilyacılar Odası Başkanı: Zor günleri omuz omuza vererek atlatacağız

Haberin Devamı

Duygu KARAKOÇ/KONYA,(DHA)- KONYA  Mobilyacılar Odası, pandemi ve ekonomik şartlar nedeniyle atölyesini kapatmak zorunda olan üyelerine sahip çıktı. Oda binası ile makine parkuru üyelerin ücretsiz hizmetine sunuldu.  Mobilyacılar Odası Başkan Mehmet Günbaş, zor günlerin omuz omuza verilerek, birlik ve beraberlik içerisinde en kısa sürede atlatılacağına inandığını belirtti.
Konya Mobilyacılar Esnaf Odası, zor günlerde üyelerinin yanında olmaya devam ediyor. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ortaya çıkardığı ekonomik şartlar nedeniyle sıkıntı yaşayan üyelere sahip çıkıldı. Başkan Mehmet Günbaş’ın talimatıyla oda binası ve makine ekipmanı, atölyelerini kapatmak zorunda kalan esnafın hizmetine ücretsiz olarak sunuldu.
Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, Türkiye’nin tüm bu sorunların üstesinden gelebilecek irade, birikim ve güce sahip olduğunu belirtti. Zor günlerin ancak birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde atlatılabileceğini ifade eden Günbaş, bu konuda herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini kaydetti.
Günbaş “Pandemi ve ekonomik nedenlerle atölyesini kapatmak zorunda kalan üyelerimiz, oda binamızın giriş katında bulunan, tamamını projelerle kurduğumuz Mobilya İmalat ve Mobilya Döşeme makine parkuru ile 3 boyutlu çizim merkezi olan atölyemizdeki makineleri ücretsiz bir şekilde kullanarak işlerine devam edebilecekler. Esnaflarımız konuyla ilgili detaylı bilgiyi odamıza müracaat ederek öğrenebilirler.” dedi.  
FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!