Karatay Belediyesinden 30 okula halı saha

Güncelleme Tarihi:

Karatay Belediyesinden 30 okula halı saha
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2020 16:21

Karatay Belediyesinden 30 okula halı saha

Haberin Devamı

 Muhammed Salih BÜYÜKSAMANCI/KONYA,(DHA)- KARATAY Belediye Başkanı Hasan Kılca,  30 okula saha yapacaklarını ve ilk etapta  5 okulda inşaat çalışmalarının başladığını belirtti. 
Karatay Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilçe genelinde halı saha yapılabilecek alanlara sahip okullarda çalışma başlattı.  30 okula halı saha yapılması planlanan çalışma kapsamında,  ilk etapta Şeyh Ulema Recepağa Mahallesi’ndeki Şehit Azam Anadolu Lisesi’nde, İstiklal Mahallesi’ndeki Şehit Üstteğmen Mehmet Düzenli İmam Hatip Ortaokulu’nda, Hacı Cemil Mahallesi’ndeki Çumralıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, Akabe Mahallesi’ndeki Hüseyin Sevim Köroğlu Ortaokulu’nda ve Doğuş Mahallesi’ndeki Namık Kemal Ortaokulu’nda halı saha yapımı başladı. 
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca  inşaatın başladığı Çumralıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne giderek  yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Kılca, “Karatay Belediyesi olarak bir yandan ilçemize yeni eğitim yuvaları kazandırırken diğer taraftan da tüm okullarımızdaki eksikleri giderip yavrularımızın pek çok ihtiyacına cevap vermeye gayret ediyoruz. Bu kapsamda da Karatay ilçemizdeki tüm okullarımızda halı saha yapılabilecek alanları Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte tespit ettik. Sonuç olarak 30 okulumuza halı saha kazandırmaya karar verdik. İlk etapta 5 okulumuz için inşaat çalışmamız başladı. Şu anda da Çumralıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapımına başladığımız halı sahanın inşaatında incelemelerde bulunuyoruz. Bu yılsonuna doğru inşallah bu halı sahalarımızın yapımının tamamlanmasıyla okullarımızda eğitim gören tüm öğrencilerimiz, sağlıklı ve güvenli ortamlarda spor yapma imkânına kavuşmuş olacaklar.''dedi. 
FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!