Elektrik kesintileri SMS ile bildiriliyor

Güncelleme Tarihi:

Elektrik kesintileri SMS ile bildiriliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2021 15:57

Elektrik kesintileri SMS ile bildiriliyor

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ), cep telefonu kayıtlı olan aboneleri 2017 yılından beri planlı kesintiler konusunda 48 saat öncesinden bilgilendirdiğini duyurdu.

Geçtiğimiz hafta Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği'nin (ELDER) 9'uncu Olağan Genel Kurulu'nda konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bu yıl yeni bir uygulama hayata geçirdiklerini belirterek, "Dağıtım şirketlerimiz planlı veya plansız kesintilerde, kesintinin etki alanındaki kullanıcıları SMS ile bilgilendirecek" açıklamasında bulundu.

2017 yılından beri planlı kesintiler konusunda 48 saat öncesinden müşterilerine bilgi verdiğini duyuran MEDAŞ tarafından yapılan açıklamada ise, “SMS hizmetinden tüm abonelerin faydalanması için abone bilgilerinin güncel olması önemli. Müşterilerimiz işletmelerimize gelmeden de 186 Çağrı Merkezi’nden veya internet adresinden bilgilerini kolaylıkla güncelleyebilir. Aynı zamanda arıza yönetim sistemi ile plansız kesintilerden etkilenen abonelere tahmini enerjilendirme süresi de SMS ile gönderiliyor” ifadeleri yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!