

Başkan Altay: Geleceğin Türkiye'si için çok önemli bir adım
Mehmet IŞIK/KONYA,(DHA)- KONYA Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında fidan dikimi gerçekleştirdi. Başkan Altay, tüm Türkiye’de milyonlarca fidanın toprakla buluştuğu etkinliğin geleceğin Türkiye’si için çok önemli bir adım olduğunu söyledi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Ereğli’de fidan dikimi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında tüm şehirlerde milyonlarca fidanın toprakla buluştuğunu belirten Başkan Altay, “Biz de Ereğli’deyiz. Buradan Milli Ağaçlandırma Günü’ne destek veriyoruz. Fen İşleri Tesisimizin bulunduğu alanda fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Geleceğin Türkiye’si için çok önemli bir adım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.” dedi.
FOTOĞRAFLI
Konya haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Konya ilinden Başkan Altay: Geleceğin Türkiye'si için çok önemli bir adım hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 11 Kasım 2020 tarihinde saat 13 24’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça Başkan Altay: Geleceğin Türkiye'si için çok önemli bir adım haberi güncellenecektir.