

Tedavi edilen yaralı at sahiplendirildi
Atilla MEMİŞ/AKŞEHİR,(Konya)(DHA)- KONYA'nın Akşehir ilçesinde sahipsiz olarak aç ve yorgun bir halde bulunan ve Akşehir Belediyesi tarafından koruma altına alınarak tedavi edilen at sahiplendirildi.
Akşehir ilçesi İstasyon Mahallesi’nde terk edilmiş ve yaralı bir şekilde sahipsiz bir atı gören vatandaşlar durumu Akşehir Belediyesi’ne bildirdi. Akşehir Belediyesi, veteriner eşliğinde yaralı atı araca yükleyerek Akşehir Hayvan Pazarı’na getirerek tedavisine başladı. Tedavisi tamamlanan sahipsiz atı, Ömür Umutlu kendi isteği ile sahiplendi.
FOTOĞRAFLI
Akşehir haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Akşehir ilinden Tedavi edilen yaralı at sahiplendirildi hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 07 Şubat 2021 tarihinde saat 12 51’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça Tedavi edilen yaralı at sahiplendirildi haberi güncellenecektir.